Quantcast
Channel: Twistedness
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Optimistic [6]

0
0
Όσοι υπάρχουν άνθρωποι,
που γνωρίζονται ελάχιστα
ή καθόλου μεταξύ τους
και αποφασίζουν ένα απλό,
διαδικτυακό παιχνίδι
με σκοπό τη φιλανθρωπία,
υπάρχει ελπίδα.

Για να μετουσιωθεί, όμως, αυτή η ελπίδα σε χαρά και ικανοποίηση και ευτυχία και χαμόγελα και χαρούμενες φωνές, πρέπει ο καθένας να βάλει το χεράκι του και να βοηθήσει όσο λίγο ή πολύ μπορεί.

Φέτος μαζεύουμε χρήματα για να βοηθήσουμε το Σύνδεσμο για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια. Σε αυτό το όμορφο blogπου έστησε με αρκετό κόπο ο asproullis, μπορούμε να εισφέρουμε οποιοδήποτε ποσό μπορούμε και θέλουμε. Με τα χρήματα που θα μαζευτούν στο τέλος, θα αγοραστούν τρόφιμα που θα πάνε στις εστίες του Συνδέσμου.

Προχτές σε συζήτηση μας με την Πρασινάδα, εξέφρασα τη γνώμη ότι ίσως να μην επικεντρωθήκαμε αρκετά στο φιλανθρωπικό σκοπό του παιχνιδιού. Γιατί να μιλώ, όμως, αφού εγώ προσωπικά δεν έκανα κανένα βήμα βοήθειας μέχρι τώρα; Κάποιοι προσπάθησαν με αναρτήσεις-μαϊμού. Εγώ προσπαθώ έτσι. Ορίστε, λοιπόν. Θα χαρώ να δω το ποσό των 249 ευρών (as of 23.00 12.12.12.) να πολλαπλασιαστεί, για να δείξουμε ότι οι bloggers έχουμε αισθήματα και καρδιά και εκτός των blogs μας.

Η Secret Santa μου

Τηφλόννωμε! [2]

0
0

Η πρώτη μου αντίδραση μόλις το είδα: "Θεέ μου, κάμε ο ΟΠΑΠ να ξεκίνησε να ανοίγει εστιατόρια!"

Τόπος προσπάθειας τύφλωσης:Αγία Βαρβάρα

Η Secret Santa μου [reprise]

0
0
Ανακοίνωσατη Secret Santa μου πριν να πιάσω το δώρο μου. Μετά την επιβεβαίωσηήρταν οι αντιδράσεις. Πού το ήξερα; Πώς το κατάλαβα; Γιατί το έκαμα; Ποιός σκότωσε τον Άγιο Βασίλη;

Λοιπόν, καταρχάς, εν μου το είπεν κανένας. Απόδειξη τούτου είναι το ότι ακόμα τζιαι η Πρασινάδα, που ήταν η μόνη που ήξερε που πριν τα ζευκάρκα, έκαμε μου παραπονούθκια τζιαι ερώτησε με πώς ήξερα τη Secret Santa μου. Ε, εν θα σας πω. Εννα πω μόνο ότι μπορεί να είμαι λλίον πιο έξυπνος απ' όσο νομίζουν μερικοί τζιαι ότι παρατηρώ πολλά τες λεπτομέρειες τζιαι πιάνω σήματα που το τίποτε. Αυτά.

Ναι, σωστά εκαταλάβετε, η ανάρτηση τούτη έννεν για να πω τα προηγούμενα, αλλά για να υπενθυμίσω το σκοπό για τον οποίο γίνεται τούντο παιχνίδι: η φιλανθρωπία. Όσοι εν το εκάμετε ακόμα (ευτυχώς έκαμα το, διότι αγχώνουμουν ότι εν θα εύρισκα ώρα), να πάτε σε αυτό το όμορφο blogγια να συνεισφέρετε όποιο ποσό θέλετε και μπορείτε. Στις 14 του μήνα, όταν έγραφα το Optimistic [6]για το συγκεκριμένο σκοπό ήμασταν στα 249 ευρά. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στα 504 ευρά και έχουμε ακόμα την παραμονή των Χριστουγέννων! Προλαβαίνετε να κάμετε την τελευταία σας καλή πράξη για φέτος! Σπεύσατε!

A Twisted Secret Santa Comic!

0
0
Το blog της το είχα επισκεφτεί μια φορά στο παρελθόν, παρόλο που υπάρχει πολύ πριν κι από το δικό μου. Δεν την έχω μελετήσει, για να είμαι ειλικρινής. Το όνομα της όμως μου έδωσε έμπνευση για ένα ακόμα αιματοβαμμένο και άκρως ηλίθιο και άθλια ζωγραφισμένο comic. Πρόσεξα ότι οι δυσκολίες της ζωής της είναι κάτι που την απασχολεί συχνά στις αναρτήσεις της, οπότε έβαλα ένα μικρό στοιχείο από αυτό και στο comic.

Από την αρχή σκεφτόμουν να ετοιμάσω το comic και να το προγραμματίσω για τις 23.59 της 24ης, της τελευταίας μέρας της προθεσμίας δηλαδή. Πάντα πίστευα ότι όσο σπουδαίο είναι να σου εύχεται πρώτος κάποιος, άλλο τόσο σημαντικό είναι να φροντίζει να σου εύχεται (και) τελευταίος. Οι απάνθρωπες ώρες της δουλειάς μου, όμως, φρόντισαν να με δυσκολέψουν και σε αυτό το θέμα και βρίσκομαι τώρα (24 Δεκεμβρίου, 23.46) να έχω μόλις τελειώσει το comic μετά από αρκετές ώρες δουλειάς πάνω του. Μόλις γράψω αυτά, θα πατήσω τη δημοσίευση.

Αγαπητή μου, το όνομα σου δε χρειάζεται να το γράψω, είσαι ίσως η μόνη που έμεινες χωρίς δωράκι μέχρι τώρα και πολύ πιθανό να μάντεψες ότι ήμουν εγώ ο Secret Santa σου. Η Πρασινάδα με ενημέρωσε ότι θα έφευγες για εξωτερικό και προτιμούσες χτες το δώρο σου, αλλά από τη μια υπάρχει internet και στο εξωτερικό και από την άλλη το πρόγραμμα μου δε μου επέτρεπε να κάνω κάτι καλύτερο.

Ελπίζω να περάσεις τέλεια εκεί που θα βρίσκεσαι, να έχεις όμορφα Χριστούγεννα και ο νέος χρόνος να μειώσει όσο γίνεται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Να έχουν την υγεία τους όλοι όσοι αγαπάς και να τους χαίρεσαι όσο σε χαίρονται! Απολογούμαι για την καθυστέρηση και ελπίζω να κρίνεις το 'τελευταίος' με τον ίδιο τρόπο που θα έκρινες το 'πρώτος'!

Ιδού το δωράκι σου. Άθλιο, αλλά εμένα με κάνει να γελώ. Ελπίζω να σου αρέσει έστω και λίγο!


(click για full size!)



Καλά Χριστούγεννα σε όλους και εύχομαι ο νέος χρόνος να σας φέρει αρκετά από όσα επιθυμείτε!

Τηφλόννωμε! [3]

0
0

Οδηγούσα τζιαι είδα το απέναντι μου. Αντί να στρίψω που τζιαμαί που έπρεπε, έμεινα αποσβολωμένος να το κοιτάζω, να πηαίννω ίσια τζιαι άπλωσα το χέρι μου και έδειχνα το της όμορφης που ήταν στη θέση του συνοδηγού. Άρκησε λλίο να καταλάβει τι εννοούσα με τους άναρθρους ήχους πιθήκου που έφκαλλα και να δει πού ακριβώς έδειχνα -εν πολλές οι ταπέλλες βλέπεις-, όμως μόλις το εντόπισε, έφκαλεν έξω το κινητό της τζιαι ετράβησεν την πιο πάνω φωτογραφία για τα μάτια σας και μόνο!

Τόπος προσπάθειας τύφλωσης:Λάρνακα

Oh, και καλή χρονιά να έχουμε.

Εκλογές 2013

0
0

thanks chris^^ for the photos

Parking Idiots

0
0
Αν είσαι αρχίδι, πρόβλημα σου. Να ξέρεις ,όμως, ότι μου διάς το δικαίωμα να σε παρουσιάσω στα ίττερνε. Ναι, με τα νούμερα σου να φαίνουνται πεντακάθαρα. Enjoy your fame!

Ο πρώτος στο parking του Goody's στην Ακρόπολη. 18 Ιανουαρίου, 14.20.



Τούτοι στο parking του Bennigan's στην Έγκωμη. 26 Ιανουαρίου, 14.45.


Το Toyota έμεινε τζιαι την ώρα που εφεύκαμε, όμως επροστεθήκαν άλλοι στην παρέα των 'αναπήρων'. Ίδιος τόπος, ίδια μέρα, 16.15.


Σημειώστε ότι στο χώρο που εν παρκαρισμένη η Mercedes που φαίνεται λλίο τέλεια δεξιά στην τελευταία εικόνα, εν υπήρχε ένδειξη περί αναπήρων.

Λεβέντες, έβαλα σας τζιαι στο imgur τζιαι εsubmitαρα σας στην αρχική σελίδα. Τζιαι πέρα που τα σχόλια περί του watermark -το οποίον έβαλα για να μεν έχουμε κλεψιές που 'δημοσιογράφους' πάλαιτζιαι πάλαι- σας παρουσιάζω ένα σχόλιο που τα λαλεί ούλλα:


Ο Άρρωστος [An Update]

0
0
Θυμάται κανένας τον Άρρωστο; Πρόκειται για το γατί για το οποίο είχα γράψει αρχές Νοεμβρίου τούτο το post, το οποίο συνοδευόταν από κάποιες φωτογραφίες. Κάποιοι έδειξαν ενδιαφέρον και είπα σήμερα να ενημερώσω όσους ενοιάστηκαν για την πορεία του Αρρώστου.

Μετά το post τζείνο, εν τον επήρα στο γιατρό. Μια υπέροχη κορούα, που ήξερε την υπόθεση και τις λεπτομέρειες, όταν επήρε τη γάτα της στον κτηνίατρο της, ενημέρωσεν τον και τζείνος έδωσεν της ένα χαπούι ενάντια στα παράσιτα. Έπρεπε να φάει ο Άρρωστος μισό χαπούι μια μέρα και το υπόλοιπο μισό μετά που μιαν εφτομάδα. Έκαμα το σκόνη τζιαι έβαλα το μέσα σε κάτι κεφτέδες τζιαι εκατάφερα τον να το φάει τζιαι τες θκυο φορές.

Λλίον καιρό μετά εξεκίνησε να γίνεται πιο κοινωνικός, να τρώει ακόμα πιο πολλά τζιαι να δείχνει παραπάνω ζωντάνια. Σήμερα εν ένα βορτίν, τρώει κανονικότατα τζιαι θεωρώ ότι εν υπάρχει λόγος οποιασδήποτε ανησυχίας. Οι τριχούες του συνεχίζουν να είναι περίεργες, κάμνοντας τον πιο fluffy που τους υπόλοιπους. Υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί τελικά να εν κορούα, αλλά ουδόλως μας χαλά το γεγονός.

Τζιαι τζείνα τα μμάθκια..





This Is You! [1]

0
0

Όλοι ξέρουμε ότι λατρεύω τα blogοπαίχνιδα που εμφανίζονται κατά καιρούς και όλοι ξέρουμε ότι πάντα λαμβάνω μέρος για να καταστώ, τελικά, η ψυχή του κάθε παιχνιδιού. Έτσι και αυτή τη φορά, όταν είδα κάποια posts με παιχνιδιάρικο τίτλο, αποφάσισα να αναλάβω δράση. Ορίστε, λοιπόν, πώς φαντάζομαι κάποιους από τους bloggers που συνηθίζω να διαβάζω. Σημειώνουμε ότι η φοβερή μου φαντασία  ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να κάνω κάπου λάθος. Σημειώνουμε επίσης ότι πολλούς από τους παρακάτω τους έχω γνωρίσει, άρα οι περιγραφές που ακολουθούν για αυτούς -μαντέψετε μόνοι σας ποιοί είναι- είναι παντελώς ακριβείς.

Σας πιάνω με τη σειρά που σας εντοπίζω στο blogroll μου τη στιγμή που γράφω -ανάλογα με το πότε postάρατε το τελευταίο σας δημιούργημα δηλαδή. Ναι, είσαστε σχεδόν όλοι μέσα!

Georgia :  Είσαι ένα nerd που φκαίνει που σπίτι του μόνο για να πάει δουλειά, να λάβει μέρος σε κάποιαν αστροπαρακολούθηση ή να κάμει ομιλία περί των μαύρων τρυπών του σύμπαντος. Εν είσαι πολλά κοντή. Στιβαρό -για γυναίκα- σώμα. Πιθανώς να έχεις γαλάζια μάτια. Φορείς γυαλιά. Εν τόσο χοντρά -λόγω της άπειρης μυωπίας- που εν χρειάζεσαι τηλεσκόπιο για να δεις καθαρά τους δαχτύλιους του Κρόνου. Εν βάφεσαι ποττέ τζιαι το δέρμα σου εν πολλά άσπρο, διότι σπάνια το θωρεί ο ήλιος. Φορείς φούστες μέχρι κάτω που το γόνατο. Είσαι τες παραπάνω ώρες σπίτι, παρακολουθείς τα πολιτικά στην τηλεόραση τζιαι στα blogs τζιαι μελετάς διαστημικά θέματα. Τες νύχτες είσαι η κύρια οργανώτρια της παρακρατικής ομάδας που θα καταρρίψει την πολιτική ζωή στο νησί μας και θα φέρει την ολοκληρωτική αναρχία.

Grouta : Είσαι μια μισκίνισσα, ξεραντζιάρα, λόγω των βουρίστρων που έshεις ούλλη μέρα με τα Groutόπαιδα τζιαι το μεγάλο το Groutοπαιδάκι. Τωρά που ηύρες τζιαι δουλειάν, παστινίσκεις τζι' άλλον. Μαλλιά κατσαρά, πάντα ασυγύριστα, μάλλον μαύρα ή καστανά. Μάτια σκούρα. Ύψος 1.65. Έshεις ένα κόλλημα με τη γλώσσα τζιαι κρυφά προτιμάς να εγράφαμεν με περισπωμένες τζιαι δασείες. Ντάξει, τες υπογεγραμμένες εξεπέρασες τες, καταλάβω το. Το πρόσωπο σου εν ταλαιπωρημένο που τες δυσκολίες που επέρασες ως τωρά, αλλά βρίσκεις τρόπους τζιαι χαμογελάς. Μεν το κάμνεις πολλά συχνά, όμως, διότι φαίνεται τζιαι το χαλασμένο το δόντι σου! Να σου πω τζιαι ένα μυστικό; Ο Μάμμο σύντομα θα ξεκινήσει να στήνει πλεκτάνες με απώτερο σκοπό τη δολοφονία σου! Άρκεψε να θωρείς Family Guy, πέρκει γλυτώσεις!

Prasinada : Είσαι ψηλή τζιαι πάντα στην τρίχα. Αποτριχωμένη μεν, στην τρίχα δε. Εκατάλαβες τι εννοώ; Έshεις τον αέρα της επιτυχημένης επιστημόνισσας των Αμερικών. Τα μαλλιά σου πάντα βαμμένα και χτενισμένα σύμφωνα με τες προσταγές της μοδός. Κοκκινάδι και μανικιούρ επίσης. Ντύσιμο ψευδοσυντηρητικό, αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο και sexy. Τα γυαλιά εγκατέλειψες τα εδώ και καιρό. Ένας οφθαλμίατρος που σου εκόλλαν έκαμε σου δώρο την επέμβαση με το λέιζα, χωρίς να ξέρει ότι μόλις εθώρες καλλύττερα ήταν να δεις ήντα ζαομούτσουνος ήταν τζιαι να τον παραιτήσεις. Με τον υπόλοιπο κόσμο έshεις ένα ύφος ψηλομούττας, ότι τα ξέρεις ούλλα τζιαι είσαι σπαστικά σπαστική με την καθαριότητα. Με την οικογένεια σου, όμως, γίνεσαι η κορούλα της μάμας τζιαι του παπά που εν ξικολλά που πάνω τους. Γι'αυτόν τζιαι επαραίτησες τες shιλιάες που έπιανες στες Αμερικές τζιαι ήρτες ποδά τζιαι δουλεύκεις για 500 ευρά σε μιαν πεζίνα. Τες μέρες της περιόδου σου κυκλοφοράς με πιστόλι, έτοιμη να σκοτώσεις όποιον σε θυμώσει. Εν εχρειάστηκε να το χρησιμοποιήσεις ακόμα. Σημασιόπληκτη, διοργανώνεις συνέχεια παιχνίθκια στα blogs για να είσαι το επίκεντρο. Τι εννοείς μόλις ηύρες ποιός εννα είναι ο πρώτος που θα δολοφονήσεις με το πιστόλι σου;

RoAm : Hipster σχεδόν γιάτρενα εν εξαναείδα τζιαι μπράβο σου που είσαι έτσι. Φυσικά μόνο λλίη που τη μουσική που ακούεις εν όντως καλή. Εν ξέρεις πού παν τα τέσσερα σου, πάντα βουράς τζιαι πάντα ξιάννεις κάτι πίσω. Η τελευταία φορά που είδες αρσενικόν τίτσιρον ήταν.. well, θωρείς συχνά, αλλά μόνο λόγω δουλειάς, άρα αφήνω το ως δαμαί. Δουλειά, μαθήματα, θκιαβάσματα τζιαι ξανά π' αρκής. Εν έshεις ζωήν. Είσαι ένα zombie ειδικά εκπαιδευμένο σε ιατρικά θέματα, εντεταλμένο να υπηρετεί και να σώζει ζωές ανθρώπων. Sorry για το spoiler της ζωής σου!

Lucrezia : Εξωτερικά είσαι ο ορισμός του μετρίου. Τζιαι που μέσα είσαι μέτρια, αλλά κάμνεις τα πάντα για να μεν το δείχνεις. Γι' αυτόν ασχολείσαι με θέατρα, ποιήσεις, κινηματογράφους τζιαι λογοτεχνίες. Έμαθες κάμποσα quotes που τον Shakespeare τζιαι σύρνεις τα στες συζητήσεις σου -πάντα με θεατρικόν ύφος- για να φαίνεσαι η έξυπνη της παρέας. Άμαν πάεις κάπου τζιαι εν σε αναγνωρίσουν, θίγεσαι τζιαι αρκέφκεις να απαριθμείς τους ρόλους που έπαιξες σε κυπριακές σειρές τζιαι θέατρα. Η ζωή σου εν έshει τίποτε το μέτριο όμως. Ούλλα εν βουττημένα μες το δράμα τζιαι την υπερβολή. Να σου πω την αλήθκεια, ξέρω ότι έshεις γαλαζοπράσινα μάτια, αλλά εν το λαλώ για να μεν πάρεις πάνω σου!

Invictus : Ο ορισμός του άντρα-sex-symbol. Ψηλός, με ανοιχτές πλάτες, σκούρα μπλε μάτια, μαλλιά πάντα περιποιημένα σε χωρίστρα τζιαι πάντα φρεσκοξυρισμένος. Στην καθημερινότητα σου είσαι ένας cool τύπος τζιαι κυκλοφορείς με jeans τζιαι φανελλούες με geeky σχέδια ή μηνύματα. Μυωπίαν έshεις κάμποσην, αλλά έσασες την τζιαι εσύ για να μεν χρειάζεται να φορείς γυαλιά τζιαι να χαλά το σεξ-απίλ (χόλι κκκκραππ, μόλις έκαμα click ότι τούτη η λέξη εν το εγγλέζικο sex appeal!!) σου. Οι γεναίτζιες βουρούν σε που πίσω, διότι πού αλλού να εύρεις έτσι ωραίον άντραν, με έτσι απίστευτο χιούμορ, ετοιμόλογο, με πολλές γνώσεις επί παντός επιστητού τζιαι ένα link που να τελειώνει σε .jpg έτοιμο πάντα να σου το σύρει στη συζήτηση; Ως υπόδειγμα σωστού συζύγου όμως, εν απλώνεις shέριν σε άλλην γεναίκαν. Τι εννοείς να συγκεκριμενοποιηθώ τζιαι για άλλα άκρα; Τζοιμάσαι θκυο ώρες το εικοσιτετράωρο. Που τες υπόλοιπες, τες οχτώ δουλεύκεις, τες τέσσερεις αφιερώνεις τες στην οικογένεια σου τζιαι τες άλλες ούλλες (μεν με ρωτάς, εν είμαι καλός στα μαθηματικά) κάθεσαι στο κκοπκιούτε τζιαι φακκάς γυρούς στα blogs τζιαι σε διάφορες σελίδες με viral εικόνες τζιαι νεκατσιασμένα πράματα. Έshεις database με ούλλα τα links σε περίεργες ή αστείες ή αηδιαστικές εικόνες που ηύρες σε ούλλη σου τη ζωή, με περιγραφές τζιαι σημειώσεις για το πότε και πού εχρησιμοποιήσες την κάθε μια! Σπίτι σου έshεις ένα δωμάτιο γεμάτο με άχρηστες συσκευές που εγόρασες που τους πιο απίστευτους διαδικτυακούς τόπους.

Αυτομολημένη : Είσαι ένας βόρτος (άμα λαλώ βόρτος, εννοώ 1.50 ύψος τζιαι 165 κιλά) τζιαι όσο τζιαι να βάφεσαι τζιαι να στολίζεσαι τζιαι να προσπαθείς, κανένας αρσενικός εν γυρίζει να σε δει, διότι απλά εν θωρκέσαι. Πίνεις αμέτρητες ποσότητες ποτού, πέρκει ξιάσεις την κατάσταση σου, αλλά το επόμενο πρωί ξαναθυμάσαι την. Είσαι καταθλιπτική τζιαι εν μιλάς σε κανένα πλάσμα, εκτός τζιαι αν το ξέρεις πάρα πολλά καλά τζιαι είσαι σίουρη ότι εν σε περιπαίζει που μέσα του. Είσαι ανισόρροπη τζιαι αλλάσσεις δουλειές κάθε θκυο εφτομάδες, πέρκει εύρεις κάπου να σε ανέχουνται. Να σου πω ένα μυστικό; Είσαι κολλημένη στον πρώην σου τζιαι εν το παραδέχεσαι στον εαυτό σου! Πήαιννε πίσω κοντά του τζιαι θα δεις ότι θα σάσουν ούλλα. Γλήορα όμως, διότι όπου να 'σαι γίνεσαι 27 τζιαι εκτός που τούτα ούλλα, θα γίνεις τζιαι πατσιοκοτζιάκαρη!

Ina : Είσαι προβληματική. Πάντα έshεις παράπονα που τη ζωή σου τζιαι πάντα φορτώνεις τα σε άλλους. Δε τζιαι νάκκον τες ευθύνες σου. Επειδή είσαι έναν κουκλίν -1.73, γυμνασμένο αλλά ζουμερό σώμα, λευκό δέρμα, μαύρα μαλλιά, γαλάζια μάτια- έντζιαι σημαίνει πως εν κάμνεις λάθη. Τζιαμαί που πάεις να αναγνωρίσεις ένα λάθος σου, έρκεται ο εγωισμός σου τζιαι κάμνει σε ακόμα πιο ιδιότροπη τζιαι άτε να τα σάσεις μετά! Εν σάζουνται. Κυκλοφορείς πάντα με ένα σημειωματάριο τζιαι πέννα τζιαι ζηλεύκω σε, διότι καταφέρνεις να σημειώνεις τες ιδέες σου αμέσως μόλις σου έρκουνται. Φορείς γυαλιά που σε κάμνουν ακόμα πιο κομψή.

SKonte : Είσαι ένας σαραντάρης με κανονικό ύψος για άντρα -1.78 ας πούμε- τζιαι λλία κιλά παραπάνω -καμιάν 90ρκάν ας πούμε- τζιαι τα μαλλιά σου, παρόλο που αρκέψαν να γκριζάρουν πρόσφατα, εν εππέσαν καθόλου. Έφτασες τη χρυσήν εποχήν των κκοπκιούτε τζιαι εμάθαινες πάντα τα τζιαινούρκα προγράμματα, γι' αυτόν τζιαι τωρά που είσαι αθκιασερός -διότι η επιχείρηση που έστησες πάει καλά τζιαι έshεις ελεύθερο χρόνο κάμποσο- ποσκολιέσαι ούλλη μέρα στο photoshop δημιουργώντας εικόνες για να περιπαίξεις τους καημένους τους πολιτικούς που πασχίζουν να σώσουν την Κύπρο μας. Παρέτα το photoshop, το facebook, το twitter τζιαι το reddit τζιαι πήαιννε στη γεναίκα σου νάκκον!! Επίσης, ετηλεφώνησεν η Ρούλα. Τι εννοείς ποιά Ρούλα; Εν θυμωμένη.

Rania : Όπως τζιαι η φίλη σου η Prasinada, τζιαι εσύ είσαι πάντα στην τρίχα τζιαι πάντα έshεις το ύφος κάποιας που παίζει την έξυπνη, επειδή έζησε στο Λονδίνο τζιαι η Κύπρος φαίνεται της τριτοκοσμική χώρα τζιαι απλά κάμνει μας τη χάρη να μινίσκει στην ίδια χώρα με εμάς. iΡίφιν, οδηγείς το iCar σου, κυκλοφορείς πάντα με τα iPad, iPhone, iPod σου, φορείς iShirts, iJeans τζιαι καπνίζεις iCigs. Είσαι η κρυφή αντιπρόσωπος της Apple στην Κύπρο τζιαι προσπαθείς να την προωθείς όπου μπορείς, ακόμα τζιαι αν δε μπορείς. Στες επίσημες εξόδους σου, φορείς που τζείνα τα καπέλα που έχουν διχτούιν μπροστά, δαντελένια γάντια τζιαι πίνεις πάντα τσάι. Τες τελευταίες θκυο μέρες κρατά σε μια κατάθλιψη, χωρίς να ξέρεις το λόγο. Να σου τον πω; Έκαμες με καταλάθος unfollow στο twitter προχτές! You're welcome!

Misharos : Είσαι ένας μισκίνης μιτσής με γυαλιά που ούλλη μέρα θκιαβάζει. Κάμνεις διαλείμματα που το θκιάβασμα μόνο για να θκιαβάσεις κάτι άλλο. Είσαι το πιο σπάσμα πλάσμα που είshεν το σχολείο σου τα τελευταία τριάντα χρόνια. Οι συμμαθητές σου μισούν σε, διότι πετάσσεσαι τζιαι λαλείς τες απαντήσεις, χωρίς να αφήκεις κανένα να μιλήσει. Επίσης, μισούν σε διότι πάντα καρφώνεις τζείνον που έσυρεν την πένναν του καθηγητή. Επίσης, μισούν σε διότι ποττέ εν αφήνεις κανένα να αντιγράψει που σένα, παρόλο που τα ξέρεις ούλλα ολόσωστα. Επίσης, μισούν σε διότι άμα συζητούν για απεργίες, εσύ είσαι πάντα εναντίον τζιαι άμα καταφέρουν να οργανωθούν, εσύ είσαι ο απεργοσπάστης. Θέλεις να σπουδάσεις πυρηνικός φυσικός. Εννα σπουδάσεις γιατρός. Ποννα τελειώσεις, εννα έρτεις Κύπρο τζιαι θα γίνεις σκουπθκιάρης. Τα πρωινά που θα φακκάς γυρούς να μαζεύκεις σκουπίθκια, εννα κάμνεις τζιαι graffiti με εμψυχωτικά μηνύματα πάνω στους τοίχους. Εν θα παντρευτείς ποττέ, διότι εν σε κόφτουν οι γεναίτζιες! Τζιαι σταμάτα να παρπατάς πάνω στους τοίχους τζιαι να τρώεις κουνούπια, λαλούμεν.

Asproullis : Επικίνδυνος συνδιασμός metalλά, κκοπκιουτερά σπασίκλα τζιαι ναρκομανή. Η εμφάνιση σου είναι άσ' τα να πάνε, μακριά μαλλιά, γένια, tattoos τζιαι piercings. Κανονικά τες ώρες που είσαι δουλειά πρέπει να είσαι νάκκον εμφανίσιμος, αλλά πολλές φορές εν σε κόφτει τζιαι πάεις τέλεια γέριμος, όπως εξύπνησες που την προηγούμενη νύχτα. Τζιαι άμα λαλώ για την προηγούμενη νύχτα, ξέρεις πολλά καλά ότι εννοώ άγριο headbanging, σατανιστικές τελετές, τσακωμούς με γείτονες, άφθονη μεθαμφεταμίνη τζιαι απροστάτευτο σεξ με πιθήκους. Μαζεύτου λλίον μάνα μου, πού πάεις με τη ζωή σου; Στο blog, τουλάχιστον, κραθκιέσαι νάκκον τζιαι δείχνεις έναν κάπως πιο συγκροτημένο χαρακτήρα, αλλά μπορείς να ξεγελάς τους άλλους, όι εμένα! Τζιαι μια αποκάλυψη που εν ήθελα να κάμω που την αρκή: στο τάχα φιλανθρωπικό blog του Secret Santa έβαλες με μικροσκοπικά γράμματα ότι το μισό που το ποσό που θα εμαζεύκετουν ήταν να πάει στο δημιουργό του blog, δηλαδή εσένα! Εν αντρέπεσαι!!

Φουρνόφκιος : Παστός τζιαι ψηλός -ναι ρε, ξέρω ότι τα είπες τζιαι μόνος σου τούτα, τστς- δίχως τρίshες, πατωμένος σπυρκά, χωρίς γυαλιά. Εν εθκιάβαζες ποττέ, γι' αυτό εν φορείς γυαλιά τζιαι γι' αυτό εν γράφεις ούτε μισή λέξη με τη σωστή της ορθογραφία. Κάμνεις skateboard τζιαι καταστρέφεις τους τοίχους με graffiti τες νύχτες. Είσαι σατανιστής τζιαι προσπαθείς να προσηλυτίσεις τζι' άλλους μιτσιούς της ηλικίας σου στο σατανισμό, με το να το παίζεις σοβαρός ώρες ώρες.


Τούτο ήταν το πρώτο μέρος. Επειδή εν ήδη αρκετά μεγάλο το post, αφήνω το ως δαμαί τζιαι επιστρέφω με το δεύτερο μέρος τις προσεχείς μέρες. Υπάρχουν ακόμα εφτά bloggers που θα παρουσιαστούν σίουρα προς το παρόν.

Το ότι μετά που έτσι post νιώθω ότι ίσως χρειάζεται να ξεκαθαρίσω περί χιούμορ, σαρκασμού κ.λπ., ντροπιάζει με, οπότε εν λαλώ τίποτε.

H.G.H.

Between Two Ferns - Oscar Buzz Edition

0
0
Ο Zack Galifianakis φιλοξενεί υποψηφίους για Oscar για να συζητήσουν περί των ταινιών και των υποψηφιοτήτων τους.. Από τις οθόνες μας παρελαύνουν οι Jennifer Lawrence από το Silver Lining Playbook, The Impossible Naomi Watts, Christ of Waltz από το Django Unchained, Anne Halfway από μια French Movie, Amys Adam από το The Master, Jessica Cheststain από το 0 Dark 30, Sally Field από το Linkin Park, Daniel Day-Lewis και ο Brad Lee Cooper από το Silver Lining Coockbook.

Απολαύστε!





Απορία

0
0
-Εμ.. Συγγνώμη.. Μπορώ να παρκάρω εδώ;


ReTwisting : Donnie Darko [2001] [27.2.12]

Τηφλόννωμε! [4]

0
0

-Ρε, να το γράψουμε greeklish οξά ελληνικά;
-Φιλούι μου, θώρε να μαθαίνεις!

Εννα ψηφίσω

0
0
Όσοι με ξέρουν εμείναν να θωρούν παραξενεμένοι τον τίτλο, διότι ξέρουν ότι μισώ την πολιτική τζιαι τους πολιτικούς για τη δηθενιά, την εκμετάλλευση τζιαι πάνω απ' όλα τα ψέματα που τους χαρακτηρίζουν. Όσοι εν με ξέρουν μόλις το εμάθαν. Θεωρώ ότι η πλειοψηφία των πολιτικών της Κύπρου εν άχρηστοι, βολεμένοι και βολευτές, εκμεταλλευτές, ψεύτες τζιαι εν ενδιαφέρονται ποσώς για το καλό του λαού, πόσο μάλλον για το καλό της χώρας τζιαι την επίλυση του προβλήματος της κατοχής (πόσο μακρινό τζιαι μυθολογικό φαίνεται πλέον!) που βασανίζει τον τόπο σχεδόν σαράντα χρόνια.

Οι εκλογές ποττέ εν με ενδιαφέρουν. Αν υπήρχαν υποψήφιοι που να θεωρώ άξιους, θα επήαιννα να τους ψηφίσω. Για παράδειγμα, στες βουλευτικές, αν η ψήφος ήταν οριζόντια, είχα κάμει επιλογές τζιαι θα εψήφιζα. Που τη στιγμή, όμως, που εν μπορώ να θκιαλέξω τζείνους που θεωρώ ότι αξίζουν που κάθε κόμμα, φακκάτε. Σε προεδρικές ποττέ εν υπήρξεν κάποιος που να με βρίσκει σύμφωνο ολοκληρωτικά ή που να μου εμπνεύσει εμπιστοσύνη τζιαι να θέλω να του δώσω την ψήφο μου. Ομολογώ ότι εν μελετώ λεπτομέρειες όπως πολλοί κάμνουν, αλλά που τη στιγμή που στα βασικά εν με καλύπτουν, γιατί να ασχοληθώ περαιτέρω;

Πέτε με ανεύθυνο τζιαι σταρχιδιστήγια το μέλλον της πατρίδας μου. Μπορεί να είμαι για κάποιους. Για μένα ισχύει τζείνο που είπα σε πρόσφατη ανάρτησητου SKonte:

Δηλώνω ηλίθιος!
Εν θέλω να θκιαλέξω τον λλιόττερο γελοίο τζιαι άχρηστο που τους γελοιωδεστάτους τζιαι αχρηστοτάτους που μου πασάρουν. Ξέρω ότι κάποιος που τζείνους εννα φκει στο τέλος τζιαι εννα μείνω να θωρώ όπως το μαλάκα. Προτιμώ να μείνω να υφίσταμαι την αθλιότητα της διακυβέρνησης του οποιουδήποτε φκάλετε εσείς που ψηφίζετε, παρά να υποστηρίξω οποιονδήποτε που τούντους άχρηστους.

Ξέρω. Θέλεις να σου πω τι προτείνω εγώ. Είμαι ρομαντικός τζιαι προτείνω να καταργηθούν τα κόμματα τζιαι να γίνουμεν μια ομάδα, μια φωνή τζιαι να σταθούμεν απέναντι στα βάσανα μας ούλλοι μαζί. Ξέρω. Εν θα γίνει ποττέ τούτο. Ας είναι.

Όμως!

Τούντην Κυριακή, στο δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών του 2013, θα πάω να ψηφίσω.

Καθ' όλη τη διάρκεια των προεκλογικών εκστρατειών έπιανα μηνύματα από Μαλά τζιαι Λιλλήκα, τα οποία ετεντώναν μου τα νεύρα μου τζιαι εξιτίμαζα όλους όσους είχαν σχέση με το κάθε sms. Που τον Αναστασιάδη με φωνή με ακρόαση. Εδέχτηκα τζιαι θκυο κλήσεις από το επιτελείο του Μαλά. Δυστυχώς (sic) εν εμπορούσα (sic) να τους μιλήσω καμιά που τες θκυο φορές. (Πρέπει δαμαί να προσθέσω πόσο πραγματικά λυπούμαι όσους σπαταλούν ώρες, σάλιο, κόπο, φαιά ουσία τζιαι ανάσες όντας τα μεγαλύτερα πρόβατα που θα μπορούσαν να είναι, προσπαθώντας τζιόλας να προβατοποιήσουν τζι' άλλους. Ευχαριστώ.)

Την πρώτη Κυριακή, όπως πάντα, εν ασχολήθηκα τζιαι εν επήα να ψηφίσω. Επερνούσα ωραία τζιαι ξέγνοιαστα σε ένα πάρκο τζιαι μετά επήα για καφέ. Στο φευκόν που τον καφέ, επεράσαμε που ένα σαντουιτσίδικο τζιαι ώσπου να μας ετοιμάσουν την παραγγελία μας, εθωρούσαμεν αναπόφευκτα την εξέλιξη της καταμέτρησης των ψήφων σας. Τζιαι όπως εθώρουν τα ποσοστά, άσχετος όπως πάντα, είδα τον Αναστασιάδη να βρίσκεται πάνω που το 45% τζιαι ενόμισα πως ήταν να φκει που την πρώτη Κυριακή.

Μόλις εσυνέλαβα μες το νου μου την ιδέα ότι το επόμενο πρωί εννα είχα για πρόεδρο τον Αναστασιάδη, καθώς εθώρουν τη φάτσα του δίπλα που το ποσοστόν του, επιάστην η ψυshή μου. Μια μαυρίλλα εκαταπλάκωσεν την καρκιάν μου τζιαι η διάθεση μου εχάλασεν αυτόματα. Εστενοχωρέθηκα τζιαι ένιωσα λλίο χαμένος, σα να τζιαι η τωρινή σκατοκατάσταση επολλαπλασιάστηκεν πολλάκις τζιαι τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζω τωρά εγίναν ανυπέρβλητα τζιαι οι δυσκολίες ακόμα πιο ασφυκτικές. Εν επερίμενα ποττέ να νιώσω έτσι δυνατόν αίσθημα προερχόμενο που κάτι καθαρά πολιτικό.

Μετά επληροφορήθηκα ότι με τα ποσοστά που εμαζέψαν οι υποψήφιοι, εννα είshεν τζιαι δεύτερο γύρο, ο οποίος εννα αφορούσεν τον Αναστασιάδη τζιαι το Μαλά. Μόλις το έμαθα τούτο, επήρα την απόφαση να πάω να ψηφίσω τη δεύτερη Κυριακή. Εν το μόνο πράμα που μπόρω να κάμω για να φκάλω τον εαυτό μου που τζείνο το άshημο πράμα που ένιωσα την ώρα που ενόμισα πως θα είχα πρόεδρο τον Αναστασιάδη.

Στην εφτομάδα που εμεσολάβησεν που τότε, έλαβα τζι' άλλα μηνύματα που το επιτελείον του Μαλά, τα οποία με εκνεύρισαν όπως τζιαι τα παλιότερα τζιαι για τα οποία εξαναξιτίμασα όσους ευθύνουνταν τζιαι σχεδόν ολόκληρο το άμεσο γενεαλογικό τους δέντρο. Επήα για τρεις μέρες σε έναν πολλά ήσυχο τζιαι απομακρυσμένο τόπο με την κορούα μου για να πνάσουμεν τζιαι να ξεφύγουμεν, όμως οι άζωοι το χαβάν τους: επιάσαν με τηλέφωνον πάλαι που το Μαλά.

-Ναι, ο Ανδρέας;
-Ο ίδιος.
-Ανδρέα μου, εψηφίσαμεν την προηγούμενη Κυριακή;
-Ξέρω; Υποθέτω εννα εψηφίσετε!
-Εννα πάμεν τζιαι τούντην Κυριακήν, Ανδρέα μου;
-Ε, λογικά εννα πάτε!
-Τζιαι τι εννα ψηφίσουμεν, Ανδρέα μου;
-Χεχ, αν ψηφίσετε οτιδήποτε άλλον εκτός που Μαλά, ενναν τεράστια ειρωνεία! Αν δεν τον ψηφίσετε εσείς που είσαστεν του επιτελείου του, ποιός εννα τον ψηφίσει;
-Όι, όι, μιλώ για σένα..
-Α, επειδή χρησιμοποιείς πρώτον πληθυντικού..!
-Όι, όι.. Εσύ εννα πάεις; Τι εννα ψηφίσεις;
-Όι εν θα πάω τζιαι εν με κόφτει τζιαι παρετάτε με.
-Καλάν, Ανδρέα μου, ήνταλως κάμνεις έτσι; Εν ενδιαφέρεσαι..
- *click*

Τούντο 'μου' φακκά μου απεριόριστα. Το πρώτο πληθυντικού όμως επροσφέρετουν για πιο ωραίον trollάρισμα.

Ο Μαλάς πρήξιμον πολλύν. Ο Αναστασιάδης τίποτε.

Επιστρέφω που τον απομακρυσμένο τζιαι πανέμορφον τόπο για να μάθω άλλο νέο που τη μάνα μου. Ήρταν έσσω μας θκυο κοπέλια χωρκανά, του ΑΚΕΛ εννοείται, για επιστράτευση! Οι γονιοί μου έχουν τάσεις ακελικές, κυρίως λόγω των όσων επεράσαν οι δικοί τους τζιαι οι ίδιοι που τους πραξικοπηματίες συγχωρκανούς τους το 1974. Καθόλου έντονες τάσεις τζιαι καμιά σχέση με φανατισμό. Ούτε το διαλαλούν, ούτε επιέσαν ποττέ κανέναν που τα κοπελλούθκια τους προς οποιανδήποτε πλευρά. Μέσα σε ούλλα τα σκατά που εκάμαν ανά τα χρόνια, τούτον εν που τα λλία πράματα που εκτιμώ πάνω τους τζιαι shαίρουμαι που ήταν έτσι όπως ήταν. Όπως τζιαι να' shει, τα κόμματα στα χωρκά επιβλέπουν τα πάντα πιο εύκολα τζιαι άμεσα τζιαι έχουν τες λίστες τους. Ήρταν τα κοπέλια τζιαι είπαν της μάνας μου ότι ένας που τους θκυο τους μεγάλους της εν επήεν να ψηφίσει. Μαντέψετε ποιός που τους θκυο μας ήταν! Τζιαι ότι έπρεπε να με πείσει να πάω να ψηφίσω τη δεύτερη Κυριακή για να μεν χάσει την ψήφο το κόμμα. Το κόμμα, το οποίο, όπως τζιαι η πολιτική σε γενικές γραμμές, εν θα μπορούσαν να ήταν γραμμένα σε πιο ζαρωμένο τζιαι ξεχασμένο σημείο των όρχεων μου. Η μάνα μου είπεν τους να φύουν τζιαι ότι εν πιέζει κανέναν περί πολιτικών θεμάτων τζιαι ότι τα κοπελλούθκια της εν μεγάλα τζιαι νούσιμα (ντάξει, για μένα εν θα έπρεπε να το πει τούτο, αλλά δικαιολογώ της μια μικρήν υπερβολήν) τζιαι αποφασίζουν ο καθένας για τον εαυτό του. Μετά που μου είπεν τι έγινε, είπα της τζιαι γω τι είχα νιώσει την προηγούμενη Κυριακή τζιαι ήντα απόφασην επήρα τζιαι είπεν μου 'καλάν, γιε μου, κάμε ό,τι νομίζεις'.

Ο Αναστασιάδης εν έμπηκεν στον κόπο να με παρακαλέσει για την ψήφο μου. Ο Μαλάς έπρησεν μου τα αρχίδια μου να του τη δώκω.

Όμως, εννα πάω να ψηφίσω το Μαλά. Ξέρω ότι μάλλον εν ο Αναστασιάδης που θα φκει. Ξέρω ότι ο Μαλάς κάθε άλλον παρά ανεξάρτητος ένι. Ξέρω πως όποιος τζιαι να φκει εννα με έshει γραμμένον τζιαι εννα κανονίσει τους δικούς του τζιαι εννα τρώει ασταμάτητα τζιαι η κρίση εννα συνεχιστεί τζιαι η ζωή μου εν θα σάσει που τη μια μέρα στην άλλη. Ξέρω ότι η ψήφος μου εν θα καθορίσει κανέναν αποτέλεσμαν.

Οφείλω, όμως, να πάω να ψηφίσω μη-Αναστασιάδη. Για να νιώθω εντάξει με τον εαυτό μου, για να μπόρω να μου μιλώ καθαρά τες νύχτες τζιαι να με θωρώ μες τα μμάθκια στον καθρέφτη τα πρωινά. Όι λόγω κόμματος, όι λόγω άξιου υποψηφίου, όι λόγω πιέσεων που οποιονδήποτε. Ο μόνος λόγος που νιώθω ότι οφείλω να το κάμω τούτον, εν επειδή θέλω να ξέρω ότι έκαμα τζείνο που επέρναν που το shέρι μου για να μεν ξαναβρεθεί ο εαυτός μου με τόσην μαυρίλλα στην ψυshήν τζιαι χαλασμένη διάθεση όπως την περασμένη Κυριακή.

Μισώ τους πιο πολλούς πολιτικούς μας. Μισώ τη σήψη που υφίσταται η πολιτική μας. Μισώ ούλλους εσάς τα πρόβατα που γυρίζετε τζιαι εν φκάλλετε φάουσαν περί κομμάτων, βρίζετε παντού, θωρείτε μονόπαντα τζιαι νομίζετε ότι κατέχετε κάτι παραπάνω που μέναν που εν ασχολούμαι, ενώ μασάτε το κουτόχορτο που σας ταΐζουν. Μισώ με τζιαι μένα που εννα πάω να ψηφίσω έναν που τους άχρηστους, τον 'λλιόττερο γελοίο τζιαι άχρηστο', κατ' εμέ, που τούτους που εμείναν, απλά τζιαι μόνο για να είμαι εντάξει με τη συνείδηση μου. Τζιαι στ' αρχίδια μου όποιος τζιαι αν εν πρόεδρος τη Δευτέρα. Μακάρι να γίνει ένα θαύμα τζιαι να μεν φκει ο Μαλάς που θα ψηφίσω, αλλά να έρτουν εξωγήινοι τζιαι να μας αναθέσουν έναν πρόεδρον δικής τους επιλογής, ο οποίος να νοιάζεται πραγματικά τζιαι να έshει κάτι να δώσει στον τόπο μας.

Ξέρω ότι κάποιοι θα με αποκαλέσετε ηλίθιο. Άσχετο. Ημιμαθή. Ανεύθυνο. Ανώριμο. Ξέρω ότι κάποιοι εννα θέλετε να με ρωτήσετε πράματα, είτε σχετικά με το post, είτε σχετικά με το σχόλιο στου SKonte. Ξέρω ότι κάποιοι εννα θέλετε να με περιπαίξετε επειδή είσαστε σίουροι ότι τη Δευτέρα θα εν πρόεδρος ο Αναστασιάδης. Ξέρω ότι κάποιοι εννα χαρείτε τζιαι εννα θέλετε να με συγχαρείτε που θα υποστηρίξω το κόμμα σας. Μπορεί να υπάρξουν τζιαι κάποιοι που με καταλάβουν τζιαι αρέσκει τους ο τρόπος που τα γράφω τζιαι εννα θέλουν να με συγχαρούν. Ξέρω ότι τούτο που έγραψα ίσως προκαλέσει πολλούς να σχολιάσουν τζιαι να κατακλυστεί το blog μου με επισκέψεις, σχόλια, νέους αναγνώστες, αναφορές μου σε άλλα sites ή σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Ξέρω ότι είσαστεν πολλά τα πρόβατα τζιαμαί έξω. Ξέρω τζιαι ότι είσαστεν τζιαι κάποιοι με κριτική σκέψη, εμπεριστατωμένες απόψεις τζιαι διάθεση για σωστή συζήτηση που εννα θέλετε να το μιλήσουμεν το θέμα. Ξέρω ότι κάποιοι ηλίθιοι εννα θεωρήσετε τούντο post σαν ένα μέσο προώθησης ψήφων υπέρ του Μαλά.

Εν με ενδιαφέρει τίποτε που τούτα. Ήθελα μόνο να φκάλω που μέσα μου τζείνο που ένιωσα τζιαι που με προβληματίζει τζιαι να το θέσω δημόσια για να νιώθω τίτσιρος, εκτεθιμένος στο internet τζιαι να μπόρω να το ξαναθωρώ αργότερα τζιαι να θυμούμαι ότι επέρασα που τούντο στάδιο.

Rules?

0
0
Fuck the rules!

Twisted Photography : Moon [02.03.2013]

0
0
Όπως και οι φωτογραφίες που παρουσιάσαμε στο post του αλμυράπερί της βραδιάς αστροπαρατήρησης, έτσι και αυτές που σας δείχνω εδώ λήφθηκαν με την 600D μου και έναν Canon 75-300mm φακό, τον οποίο μου χάρισε ένας φίλος που δεν τον χρειαζόταν πλέον. Βλέπω τις δυνατότητες και θέλω να τις επεκτείνω, αλλά έχω περιορισμένο εξοπλισμό. Συνεχίζω να χρειάζομαι οτιδήποτε σχετικό που μπορεί να μη χρειάζεται κάποιος από εσάς, όπως ανέφερα και τον Οκτώβρη σε αυτό το post.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν τραβήχτηκαν από ένα βουνούι κάπου στην Αγία Βαρβάρα. Οι μόνες αλλοιώσεις που έχουν υποστεί είναι η σμίκρυνση των διαστάσεων τους και η τοποθέτηση του watermark. Τα χρώματα είναι ακριβώς όπως αποτυπώθηκαν την ώρα της φωτογράφισης.

-click for full size-









Η τελευταία φωτογραφία, το ίδιο βράδυ, από το Λυθροδόντα.


Αν ενδιαφέρεται κάποιος για τυπωμένες φωτογραφίες μου (χωρίς watermarks, εννοείται), ξεκινώ σιγά σιγά να μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Να μου πείτε, να δούμε τι μπορεί να γίνει.

Αγχίτιδα

0
0
Γιατρέ μου,

έφαες τόσα χρόνια για σπουδές, έρευνες, θκιαβάσματα, πτυχία, μεταπτυχιακά τζιαι δοχτοράτα. Έμαθες του κόσμου τα πράματα, είδες θεάματα νεκατσιαστικά που σε εκάμαν να θέλεις να κάμεις εμετόν παντού τζιαι είδες πράματα τόσον εντυπωσιακά που σε εκάμαν να δοξάζεις τζείνον που τα εδημιούργησεν έτσι όπως τα εδημιούργησεν. Φορείς τόσες δεκαετίες την άσπρη σου τη ροπούα τζιαι επεράσαν που μπροστά σου πολλές εκατοντάδες πλασμάτων που εζητούσαν τη βοήθεια σου. Δουλεύκεις όποτε θέλεις, στην ησυχία σου τζιαι χρεώνεις όσα -κυριολεκτικά όσα- σου καυλώσει ανά πάσα στιγμή τζιαι ο άλλος εν μπόρει να πει με τσούλλου με μούλλου.

Εγώ που την άλλην;

Εγώ εσπούδασα για να έχω ένα χαρτίν άχρηστο τζιαι να δουλεύκω κάμνοντας το δούλο του καθενού τζιαι να πιάνω όσα λλιόττερα γίνεται τζιαι να μεν έχω ώρες για τον εαυτό μου τζιαι να θέλω πάντα να αλλάξω δουλειά αλλά ποττέ να μεν υπάρχει κάτι άλλο. Τζιαι, εν προφανές, φαντάζομαι, ότι εν ηύρα την ευκαιρία να μελετήσω ενδελεχώς τζιαι να γνωρίσω σε βάθος τες λειτουργίες των διαφόρων οργάνων του σώματος μου, να μάθω περί των ανωμαλιών που μπορεί να παρουσιαστούν ή των δυσλειτουργιών που μπορεί να υπάρξουν, να ξέρω πώς τζιαι με ποια θεραπεία επανέρχονται τα πράματα σε φυσιολογικά επίπεδα, ούτε να ελέγχω γενικά για να θωρώ αν πάω καλά ή όι.

Γι' αυτό, γιατρέ μου, χρειάζομαι σε. Τζιαι ευτυχώς που σε χρειάζομαι, διότι εν θα είshες δουλειάν μετά τζιαι ύστερα πώς εννα έβαλλες πεζίναν στην Ππππόρshε τζιαι ποιός εννα επιέρωννεν τη Φιλιππινεζούν που καθαρίζει το μέγαρο σας τζιαι με ήντα ριάλια ενν' αγόραζες το iPhone7 για να τηλεφωνάς μόνον;

Τζιαι χρειάζομαι σε εσέναν. Εν χρειάζομαι τη μάνα μου. Ούτε τη γιαγιά μου. Ούτε το μάστρο μου. Ούτε τον παρέα μου που έshει pet shop. Ούτε την αρφή μου που πάει δευτέρα λυκείου. Ούτε τον κάττο μου το Βλάκα.

Διότι.. Ντάξει, φαντάζομαι ξέρεις τη βασική διαφορά ανάμεσα σε σένα τζιαι τούτους ούλλους. Δίκλα πάνω στον τοίχο πίσω σου.. Μπράβο. Τζείνον το χαρτούιν.

Αλλά.

Φαντάστου την έκπληξη μου όταν ήρτα στο γραφείο σου τζιαι είπα σου το πρόβλημα που με βασανίζει τόσους μήνες τζιαι εν με αφήνει να ησυχάσω τζιαι ενοχλεί με τζιαι δυσκολεύκει την καθημερινότητα μου τζιαι μετά άκουσα την απάντηση σου. Να σου εξηγήσω γιατί εξεπλάγην; Δε:

Εγώ: Άμμα, έχω τούντο πρόβλημα.
Η μάνα μου: Εν άγχος, γιε μου.

Εγώ: Άγια, έχω τούντο πρόβλημα.
Η γιαγιά μου: Εν άγχος, γιε μου.

Εγώ: Κύριε μάστρε, έχω τούντο πρόβλημα.
Ο μάστρος μου: Εν άγχος ρε Ανδρέα.

Εγώ: Ρε Chris, έχω τούντο πρόβλημα.
Ο παρέας μου που έshει pet shop: Εν άγχος ρε.

Εγώ: Κόρη, έχω τούντο πρόβλημα.
Η αρφή μου που πάει δευτέρα λυκείου: Εν άγχος ρε!

Εγώ: Βλακούιν, έχω τούντο πρόβλημα.
Ο κάττος μου ο Βλάκας: Μιάου άου μιάουουου [=εν άγχος τζιαι πεινώ]!

Εγώ: Γιατρέ, έχω τούντο πρόβλημα.
Εσύ (γιατρός [με πτυχία κορνιζαρισμένα πάνω στον τοίχο]): Μάλλον εν άγχος.

Ε, πε μου. Έννεν με το δίκαιο μου που εξεπλάγην; Ας πούμεν, είχα τη σωστή διάγνωση που τόσα πλάσματα τζιαι εγυρεύτηκα τζιαι αλλού ο μαννός! Τζιαι όι μόνον τούτο, ούλλοι όσοι με διαγνώσαν πριν που σέναν, εν εζητήσαν ούτε ριάλια, ούτε έχουν πτυχία τζιαι ρόπες τζιαι στηθοσκόπια κρεμμασμένα στους λαιμούς τους. Πρέπει να τους προτείνω να κυνηγήσουν μιαν καριέρα στην Ιατρική, έννεν; Ειδικά του Βλάκα εννα του αρέσει πολλά.

Το λοιπόν.

Το άγχος άκουσα το πολλές φορές σαν διάγνωση. Από θέματα εντέρων, εγκεφάλου, αίματος, ύπνου, φκιων, μμαθκιών, τριχόπτωσης, κιλών, μέχρι ευκοιλιοτήτων τζιαι δυσκοιλιοτήτων. Ευτυχώς εν ήταν ούλλα τούτα πάνω μου. Αλλά, ρε κουμπάρε, γιατί να σύρνουμεν το άγχος έτσι εύκολα; Για να έχουμεν την κκελλέ μας ήσυχη;

"Α, ντάξει. Ούλλοι αγχώνουνται έτσι όπως εν οι καταστάσεις τα τελευταία χρόνια, άρα άμαν έshει κάποιος κάτι, του οποίου εν μπόρω να εύρω τα ακριβή αίτια, να του το φέρνω σαν διάγνωση για να τελειώνουμεν θκυο ππαλλιές."

Τζιαι γιατί να αγχώνουμαι, κύριε γιατρέ; Επειδή είμαι 27 χρονών, με μια δουλειάν άθλια (ξέρω, έshει τζιαι χωρίς δουλειά, mind you), στην οποία περνώ παραπάνω ώρες κάθε μέρα παρά σπίτι μου ή με φίλους, η οποία μου χαρίζει ένα μισθό που όσον τζιαι διαρκεί ένα μήνα; Επειδή πρέπει να χάσω κιλά; Επειδή πρέπει να εύρω αυτοκίνητον του χαϊρκού; Επειδή τα λεφτά έννεν αρκετά για να κάμω κάτι για μέναν; Επειδή ζιω με τη μάνα μου ακόμα; Επειδή έχω ένα χρέος του τζύρη μου πάνω στην κκελλέ μου; Επειδή οι σκαταστάσεις εμποδίζουν με να ζήσω όπως θέλω, να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου τζιαι να μεν νιώθω ότι είμαι θύμα του συστήματος;

Αν σου πω ότι εν αγχώνουμαι; Αν δεν αγχώνουμαι τζιαι εξακολουθώ να έχω τούντα συμπτώματα; Ποιά εννα είναι η διάγνωση σου μετά;

Προτιμώ να μου πεις ότι εν έshεις ιδέαν πόθθεν προέρχουνται τούτα που έχω τζιαι να μου προτείνεις έναν άλλο συνάδελφο σου που ίσως κατέχει κάτι λλίον παραπάνω, παρά να μου πεις ότι εν το άγχος που φταίει. Διότι, εκτός των άλλων, εν σα να τζιαι λαλείς μου ότι εν θα μου περάσει ποττέ τούτο που έχω, πολλά απλά επειδή το άγχος εν πρόκειται να εγκαταλείψει σε καμιάν περίπτωση το σύγχρονο άνθρωπο.

Άρα, αν εν εύκολο σου, κάτσε μελέτα ακόμα λλίον τα βιβλία σου, να είσαι up to date, τζιαι παρέτα να φορτώνεις του άγχους ό,τι εν μπόρεις να εξηγήσεις.

Thanks.

Tool : Pushit

0
0


I will choke until I swallow..
Choke this infant here before me.
What is this but my reflection?
Who am I to judge and strike you down?

But you're
Pushing and shoving me.
You still love me and you pushit on me.

Rest your trigger on my finger,
bang my head upon the fault line.
Take care not to make me enter.
'cause if I do we both may disappear.

But you're pushing me,
Shoving me. Pushit on me.

Slipping back into the gap again.
I'm alive when you're touching me,
Alive when you're shoving me down.

But i'd trade it all
For just a bit of
Peace of mind.

Put me somewhere I don't wanna be.
Seeing someplace I don't wanna see.
Never wanna see that place again.

Saw that gap again today
As you were begging me to stay.
Managed to push myself away,
And you, as well, my dear.

If, when I say I may fade like a sigh if I stay,
You minimize my movement anyway,
I must persuade you another way.

There's no love in fear.

Staring down the hole again.
Hands upon my back again.
Survival is my only friend.
Terrified of what may come.

Just remember I will always love you,
Even as I tear your fucking throat away.
But it will end no other way.

[Ænima - 1996]